Onze massages

Massage boeken

bb
aanbod duomassages
aanbod massage 2

Een Ontspanningsmassage of een Dieptemassage?

Bij de massage kan men een zalige zachte behandeling kiezen, deze zorgt vooral voor een heerlijk ontspannen gevoel en doet u (bijna) wegdromen bij een rustig muziekje. U zal zich totaal ontspannen voelen en uw batterijtjes zullen volledig worden opgeladen.

Een tweede optie is een dieptemassage, waarbij harder gewerkt wordt naar het verkrijgen van een betere bloeddoorstroming en vocht drainage, en het wegwerken van kleine zuurophopingen (vaak de knobbeltjes op de rug). Deze zal u iets meer wakker houden maar garandeert u een bijzonder opgehemeld gevoel bij het buitengaan.

Gelieve bij aanvang van uw massage te vermelden welke uw voorkeur zal genieten.

duo massage zenna wellness

Tijdens de behandelingen mag u altijd zachtjes bijsturen.

Online Reserveren

Welke Massage?

Een massage kan de meest gespannen spieren en geest tot rust brengen. Dit heeft niet alleen te maken met de magische handen van de masseur, maar al dat geknijp en gekneed van je rug, benen of schouders steunt ook op eeuwenoude filosofieën en doordachte technieken die kunnen verschillen van cultuur tot cultuur.

Bij Zenna Wellness kan men terecht voor de typische westerse massage.

De Westerse massagetechnieken kennen een minder lange geschiedenis dan deze uit het Oosten. Hoewel er onenigheid bestaat over de oorsprong van de Westerse massagetechnieken, worden deze meestal onder de noemer ‘Zweedse massage’ geplaatst.

Alle soorten massages zijn uiteindelijk gericht op het stimuleren van de bloedsomloop, afvoer van afvalstoffen en ontspannen van het lichaam. Het grootste verschil ligt dus in de technieken die gebruikt worden om dit te bereiken. Een Westerse massage wordt gezien als een klassieke massage waarbij men vooral gebruikt maakt van technieken als strijken en kneden.

Eén ding staat echter vast: een massage bij Zenna Wellness zal je als herboren doen voelen.

Hoe gaat het in zijn werkt?

Bij aankomst zullen jullie begeleid worden naar de massagetafels. U krijgt de tijd om uzelf te ontkleden en plaats te nemen onder het laken op de massagetafel. Alles gebeurt discreet, zo wordt telkens alleen dat deel vrijgemaakt waarop de masseur zich concentreert, zo krijgt uw lichaam niet de kans om af te koelen. De dames worden gevraagd hun beha of bustier uit te doen, er wordt een klein handdoekje voorzien om discretie ten allen tijden te kunnen garanderen. Slips of onderbroekjes mogen in principe aan blijven.

Massages en Duo massages

Wenst u te reserveren dan kan dat via deze link.

 

Wij maken mensen gelukkig!

Wij maken mensen gelukkig!